Dansstationens höstprogram är här!

Kära publik

Dansstationen visade uppskattade jubileumsföreställningar på Palladium tills verksamheten stängde i mars. Sedan dess har vi fått ställa in flera gästspel, och har flyttat fram familjegästspelen till hösten. Vi planerar nu för en höst med max 50 i publiken, som sitter en och en med avstånd – två och två är tanken på familjeföreställningar.

Festivalen Stolt Scenkonst ställdes tyvärr in i juni, men vi visar premiären på WELL LIT i augusti som en del av Stolt Scenkonst inför world pride 2021, en duett om ursprung och könsidentitet.

Ludvig Daae och Joanna Nordahl gästar oss med THE VIRAL DANCE och Gunilla Heilborn producerar en turné med Dansnät Sverige i samarbete med Pieter Ampe vid namn GIVE IT SOME TIME. Ingrid Berger Myhre gästar Malmö och Köpenhamn med PANFLUTES & PAPERWORKS och Linda Hayfords ALSHE/ME visas i samarbete med Malmö Dance Week – två artister som turnerar mycket i Europa i nuläget. Svenska Su-En butoh company med IN THE FLESH och DUENDE av Linda Blomqvist gästspelar med nya verk. Vi har premiär på barnföreställningen HELA SANNINGEN i samproduktion med C:A dans söndag den 27/9 om sanning och fake news, och Turnékompaniet är även på turné både i Danmark och Sverige.

Säsongen inleds med plattform för ny dans fredag 14 augusti.

Hoppas att vi ses

/Lars Eidevall

Konstnärlig ledare
Dansstationen