UNTZ BABY UNTZ – MYKA och Dansstationens Turnékompani

För barn 6 mån – 2 år och deras föräldrar
Publikantal 15 bebisar och 20 vuxna

UNTZ BABY UNTZ – en interaktiv dansföreställning där bas och techno möter barnkalas!!!

Här är möjligheten för dig och din baby att upptäcka technons magiska värld och fira dansgolvets euforiska gemenskap tillsammans.

Med inspiration från klubbrummets värld av puls, rök och neonljus föds UNTZ BABY UNTZ, en interaktiv dansföreställning där bas och beats blandas med babydans. Genom bounce, groove och energifylld frihet står kroppen, musiken och rörelsen i centrum, där långsamma passager blandas med snabbare. Föreställningen riktar sig till bebisar samt småbarn och deras vuxna och bjuder in till en lustfylld upplevelse där de kan röra sig fritt tillsammans i gruppen eller genom ensamdans. Inget barn ska behöva växa upp utan techno. Yay!

KORT OM KOREOGRAFEN
My Grönholdt (hon/henne) är svensk koreograf, dansare och konstnär/artist med bas i Danmark, utbildad på Den Danske Scenekunstskole i 2011. My är konstnärlig ledare och koreograf for MYKA, som producerar starka visuella och estetiska föreställningar, som på ett magiskt och poetiskt sätt väver samman samhällsaktuella teman som förmedlar hopp för framtiden.
Inom My Grönholdts konstnärliga praktik bär koreografi, ljus, ljud, scenografi och kostym ett likvärdigt sceniskt uttryck och värde, ofta byggda i 360 graders scenografier med inspiration från naturen och naturfenomen. My skapar koreografi för de yngsta med inspiration fån bildkonsten, skulptur och installation som genererar i stortänkande tvärkonstnärliga produktioner.
My/ MYKA tilldelades Statens Kunstfonds “Karriereprogrammet – Den unge kunstneriske Elite i 2020-2022, och hennes föreställningar har turnerat på stora scener och festivaler i Norden och Asien.

Medverkande:
Idé: MYKA / My Grönholdt
Koreograf: My Grönholdt
Dansare: Andrea Deres och Daniel Jeremiah Persson
Scenografi och kostymdesign: Tove Dreiman
Ljusdesign: Filip Vilhelmsson
Musik och ljuddesign: Erik Christoffersen
Konsult: Martin Forsberg
Producent: Sofia Wickman