Salto! för dansgrupper

Alla som har en dansproduktion som vänder sig till barn eller unga har möjlighet att medverka i Salto! De dansproduktioner som väljs ut kommer att medverka (visa ett utdrag av föreställningen) på Salto!-utbudsdag 2024 i Hässleholms kulturhus för att sedan kunna erbjudas turné i Skåne under oktober 2024.

Nu är anmälan till Salto!-festivalen 2024 stängd. Anmälan till 2025 öppnar hösten 2024.

VEM KAN ANMÄLA SIG?
Alla som har en dansproduktion som vänder sig till barn eller unga har möjlighet att medverka i Salto!
Grundförutsättningen är att du/din grupp kan medverka på Salto!-utbudsdag våren 2025 i Hässleholms kulturhus och att föreställningen kan erbjudas för turné i Skåne under oktober 2025.

KONSTNÄRLIGT RÅD
Vanessa Schmidt, producent för Salto! samlar alla ansökningar och det konstnärliga rådet gör sen urvalet av de föreställningar som erbjuds möjlighet att medverka på utbudsdagen. Vi kommer gärna och tittar på föreställningen, så skicka gärna med en spelplan.

SÄLJBLAD TILL UTBUDSDAGEN
Vi samlar allas säljblad i en Salto!-mapp och för att den ska hinna produceras i tid innan behöver vi ert säljblad senast den 1 november 2023. Du kan bifoga det till ansökan via länken här ovanför eller maila det direkt till salto@dansstationen.nu

Säljbladet ska vara:
Högupplöst PDF
Formatet – A4
Ensidigt
Text/bilderna ska vara i CMYK.
Bildupplösning: minimum 270 pixel/tum.

ENHETSPRIS
På samma sida hittar du också länk till hur enhetspris ska räknas ut. Enhetspriset är och har varit nyckeln till Salto!-festivalens genomslag. När du sätter ditt enhetspris ska du tänka på att många skånska kommuner just nu har mycket stora sparbeting och därför kommer att ha svårt att köpa alltför dyra föreställningar. På säljbladet ska det också framgå om ni erbjuder er föreställning för turné i Skåne under våren 2024.