SÅ HANTERAR VI DINA PERSONUPPGIFTER!

Vi vill förstås göra vår verksamhet så synlig som möjligt för de som är intresserade av dans och scenkonst! Vår önskan är att du som mottar information från oss är intresserad av vår verksamhet och tycker att den är relevant för dig. Om inte så ska du förstås höra av dig till oss så plockar vi bort dina uppgifter!

Med anledning av den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) så har vi skyldighet att vara tydliga med vilka personuppgifter vi har sparade, hur länge vi sparar dem och på vilket sätt de används. Vår policy kring personuppgifter är att du som kund skall känna dig trygg med att vi endast sparar personuppgifter med ditt godkännande och aldrig delar dessa med en tredje part.

VID BILJETTKÖP

När du köper biljetter av oss i biljettkassan på Palladium så sparas inga personuppgifter. Om du däremot bokar biljetter online via Kulturcentralen så sparas uppgifter om dig. De personuppgifterna ägs av Kulturcentralen. Kulturcentralens Personuppgiftspolicy och villkor för biljettköp hittar du här.

NYHETSBREV

Vi hoppas att du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer på och kring vår scen och därför skickar vi nyhetsbrev 1 till max 2 gånger i månaden. För att kunna göra det sparar vi din epostadress (men ej kopplat till ett namn). Om du uppgett att du vill ha vårt nyhetsbrev sparas din mailadress tills det att du själv väljer att avregistrera dig via länk i slutet på varje nyhetsbrev eller via mail (se adress längs ner på denna sida).

MEDLEMSREGISTER

Dansstationen har stödmedlemmar som gillar oss lite extra och vi håller dem mycket kärt! De stödjer vår verksamhet och får i gengäld rabatt på biljettpriset och ibland specialerbjudanden eller kringaktiviteter. Som stödmedlem godkänner du att vi spara de uppgifter som du uppgett till oss i samband med att du blev medlem. Vi registrerar dessa uppgifter för att kunna hålla kontakten och sparar dem endast så länge ditt medlemskap är giltigt (d.v.s. 1 år) och ett år efter avslutat medlemskap.

ADRESSREGISTER

Vi har ett adressregister som vi använder då vi skickar ut vårt säsongsprogram (2 gånger om året) och/eller inbjudningar till separata föreställningar. I detta register finns uppgifter som namn, adress och i vissa fall telefonnummer och mailadress sparade. Här finns både privatpersoner, företag, organisationer och exempelvis kulturpolitiker.

PRESSREGISTER

För att skicka pressmeddelanden så har Dansstationen ett register med adresser till redaktioner, enskilda journalister, bloggare och opinionsbildare.

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har sparade om dig eller inte längre önskar vara med i våra register (se ovan) så ber vi dig kontakta oss på info@dansstationen.nu .