Biljetter

Från och med 2024 kommer vi inte att sälja biljetter i Palladiums kassa.

Biljetterna fortsätter att säljas via kulturcentralen och deras digitala biljettkasssa håller öppet fram till föreställningsstart.

Under föreställningskvällen kommer det att på Palladium finnas QR-koder som länkar till kulturcentralens digitala biljettkassa så att ett biljettköp ska bli så enkelt som möjligt för publiken.

Kulturcentralen
S. Förstadsgatan 18
211 43 Malmö
Tel 040-10 30 20
www.kulturcentralen.nu

Öppettider är vardagar kl. 11-18, lördagar 11-15. Du kan även köpa biljetter på deras hemsida fram till föreställningstiden.

Våra scenrum

Dansstationen disponerar två spellokaler på Palladium Malmö. Stora scenen på entréplan erbjuder 120-240 platser uppdelat i parkett och balkong. Studion tre trappor upp erbjuder 40 platser. Läs mer om Palladium Malmö.

Grupprabatt och studiebesök

Upplev dans tillsammans! Vi ger rabatt till grupper om minst tio personer. Kontakta oss på 040-100 150 för bokning, information eller tips om en passande föreställning. Vi tar också gärna emot studiebesök och kan vid förfrågan ge en gratis introduktion till kvällens föreställning, Dansstationen eller den samtida dansen.

Tillgänglighet

– Rullstolsplatser finns på parkett i salongen och bokas i samband med biljetten. Ramp och lift för rullstolar finns vid trapporna till foajén och salongen. Det finns tyvärr ingen hiss till Guldfoajén och balkongen. Inte heller till Studion.

– Dansstationen är ansluten till Malmönyckeln, vilket innebär att ledsagare går gratis, läs mer om Malmönyckeln.

– Handikapptoalett finns i foajén vid biljettkassan.

– Det sitter en dörrklocka vid ytterdörren i samband med föreställning. Behöver du assistans med dörren ring på klockan så kommer personal och hjälper dig.