Biljetter

Det finns två sätt att köpa biljetter till Dansstationens föreställningar; via Kulturcentralen eller på plats i biljettkassan på Palladium Malmö. Biljettkassan öppnar en timme innan föreställning. Du hittar biljettlänk till kulturcentralen under varje föreställning.
Från 1 november 2018 ärPalladium helt kontantfritt! Du kan betala med Swish eller kort i biljettkassan och baren.

Kulturcentralen
S. Förstadsgatan 18
211 43 Malmö
Tel 040-10 30 20
www.kulturcentralen.nu

Öppettider är vardagar kl. 11-18, lördagar 11-15. Du kan även köpa biljetter på deras hemsida fram till 2 timmar innan föreställningstiden. Kvarvarande biljetter säljs i biljettkassan på Palladium som alltid öppnar 1 timme innan föreställning, om inget annat anges.

Våra scenrum

Dansstationen disponerar två spellokaler på Palladium Malmö. Stora scenen på entréplan erbjuder 120-240 platser uppdelat i parkett och balkong. Studion tre trappor upp erbjuder 40 platser. Läs mer om Palladium Malmö.

Grupprabatt och studiebesök

Upplev dans tillsammans! Vi ger rabatt till grupper om minst tio personer. Kontakta oss på 040-100 150 för bokning, information eller tips om en passande föreställning. Vi tar också gärna emot studiebesök och kan vid förfrågan ge en gratis introduktion till kvällens föreställning, Dansstationen eller den samtida dansen.

Presentkort

Ge bort en dansupplevelse till någon du tycker om! Vi har fina presentkort som du kan köpa för valfritt belopp och som gäller som betalningsmedel på samtliga arrangemang på Dansstationen. Kan köpas i biljettkassan på Palladium i samband med föreställningar eller på avtalad tid (kontakta oss på 040-100 150).

Tillgänglighet

– Rullstolsplatser finns på parkett i salongen och bokas i samband med biljetten. Ramp och lift för rullstolar finns vid trapporna till foajén och salongen. Det finns tyvärr ingen hiss till Guldfoajén och balkongen. Inte heller till Studion.

– Dansstationen är ansluten till Malmönyckeln, vilket innebär att ledsagare går gratis, läs mer om Malmönyckeln.

– Handikapptoalett finns i foajén vid biljettkassan.

– Det sitter en dörrklocka vid ytterdörren i samband med föreställning. Behöver du assistans med dörren ring på klockan så kommer personal och hjälper dig.