3 nov: INEVITABLE – Clara Bajado

Datum: 3 november
Tid: kl 19.30 (40 min)

Ord.biljettpris: 160:-
Stödmedlem: 120:-
Student/Pensionär/Under 26 år: 80:-

Ljudvolymen i föreställningen är avsedd för personer över 12 år.

Inevitable är ett stycke koreograferat av Clara Bajado som sätter fokus på den mentala bearbetningen av rädsla inom ramen för den sociala miljön.

Baserat på ett utforskande förhållningssätt ger sig de enskilda konstnärerna ut på en resa av introspektion, som utmanar dem att undersöka sitt eget mörker.

Inevitable syftar till att erkänna jagets komplexitet genom att utmana vår förståelse av den underliggande verkligheten av rädsla som tillväxtprocess.

En tendens som lyckas kombinera differentiering och integration av våra inre demoner, vilket gör att vi kan bejaka dessa.

Clara Bajado
Clara är en pionjär inom både House Dance community och på hiphop scenen. Hon har varit lärare och mentor för många etablerade dansare på scenen i dag och har mer än 20 års erfarenhet som artist, evenemangsproducent och koreograf.
Hon är född, uppvuxen och utbildad i Paris med ett filippinskt arv. Efter flera år på resande fot bosatte sig Clara i London i början av 2000-talet där hon skapade Indahouse för att främja House kulturen, både dansen och musiken

CREDITS
Idé/Research/Koreografi: Clara Bajado
Koreografiassistent: Joel Gläfke
Dansare: Vivi Tanzmeister, Mátyás Kántor och Emina Musti
Musik/ljuddesign: Rommel Arasa.
Produktion: Kulturföreningen Iver och Malmö Dance Week
Samproduktion: Dansstationen, Norrlandsoperan
Stöds av: Kulturrådet, Region Skåne och Malmö stad

Malmö Dance Week är en av Europas största streetdancefestivaler och äger rum vecka 44. För mer info och program besök www.malmodanceweek.se