26 mar: Malmö Scenfest – Öppen repetition

Datum: 26 mars
Tid: 12.00+14.00

Pris: Fri entré

Ljudvolymen i föreställningen är avsedd för personer över 12 år.

Evenemanget är en del av Malmö Scenfest. Malmö Scenfest (f.d Teaterns Dag) – en heldag av teater, dans, cirkus, performance och konst, med föreställningar, öppna repetitioner, workshops mm. Programmet släpps den 3 mars. På Malmö Scenfest är alla arrangemang gratis och man behöver inte förboka plats, det är bara att dyka upp! Välkomna!
www.malmoscenfest.se

Öppen repetition av S.O.J Scenkonstproduktions föreställning Carpe diem …eller när är det försent att starta punkband? som har premiär hos oss senare under våren.

Om Carpe Diem
Att bara sätta in kontaktannonsen hade varit nervöst. De hade alla tre gått och burit på en dröm, var och en på sitt håll. Men av olika anledningar hade det aldrig riktigt blivit av. Ingen av dom hade någonsin vågat, men nu hade deras inre punkare fått nog. Det är nu eller aldrig! Det var dags att starta ett band.

Carpe Diem är en dansteaterföreställning för alla som går och bär på drömmar, vad de än må vara, unga som gamla, med stora eller små drömmar. Med inspiration från punk, krautrock och replokaler täckta med äggkartonger har Magnus Börjeson skrivit musiken till föreställningen i nära samarbete med ensemblen.

S.O.J Scenkonstproduktion består av Sara Ekman, Ola Simonsson och Jonas Svensson. S.O.J`s föreställningar rör sig gärna i gränslandet mellan dans, teater, humor och musik, ofta med avstamp i ett tydligt tema som tennis, jultraditioner eller en längtan till havet, för att sedan vända och vrida på det för att se om något nytt uppstår.