22-23 feb: UNTZ BABY UNTZ – MYKA

Datum: 22 februari
Tid: 11.00 + 13.00

Datum: 23 februari
Tid: 11.00 + 13.00

Målgrupp: 6 mån – 100 år

Biljettpris: 80:-, barn under 12 år: 60:-

UNTZ BABY UNTZ – en interaktiv dansföreställning där bas och techno möter barnkalas!

Här är möjligheten för dig och ditt barn att upptäcka technons magiska värld och fira dansgolvets euforiska gemenskap tillsammans.

Med inspiration från 90-talets ravekultur och principen PLUR, (peace, love, unity, respect), placerat i klubbrummets värld av puls, rök och neonljus föds UNTZ BABY UNTZ – en varm och fluffig technofamning som vill inspirera den unga publiken att ta sina första steg in i techno- och dansvärlden.

UNTZ BABY UNTZ är familjeföreställningen för publik i åldrarna 6 månader till 100 år! Här bjuder vi in bebisar som stora barn med deras vuxna och vänner till en lustfylld upplevelse där publiken kan röra sig fritt tillsammans i gruppen eller genom ensamdans. Ingen ska behöva växa upp utan techno!

KORT OM KOREOGRAFEN
My Grönholdt (hon/henne) är svensk koreograf, dansare och konstnär/artist med bas i Danmark, utbildad på Den Danske Scenekunstskole i 2011. My är konstnärlig ledare och koreograf for MYKA, som producerar starka visuella och estetiska föreställningar, som på ett magiskt och poetiskt sätt väver samman samhällsaktuella teman som förmedlar hopp för framtiden.
Inom My Grönholdts konstnärliga praktik bär koreografi, ljus, ljud, scenografi och kostym ett likvärdigt sceniskt uttryck och värde, ofta byggda i 360 graders scenografier med inspiration från naturen och naturfenomen. My skapar koreografi för de yngsta med inspiration fån bildkonsten, skulptur och installation som genererar i stortänkande tvärkonstnärliga produktioner.
My/ MYKA tilldelades Statens Kunstfonds “Karriereprogrammet – Den unge kunstneriske Elite i 2020-2022, och hennes föreställningar har turnerat på stora scener och festivaler i Norden och Asien.

CREDITS:
Koncept: MYKA
Koreografi: My Grönholdt, i samarbete med det konstnärliga teamet
Dansare: Andrea Deres och Daniel Jeremiah Persson alt. My Nilsson, Ray Roa och Escarleth Pozo
Scen och kostym: Tove Dreiman
Kostymassistent: Fie von Veer
Teknisk producent och ljusdesign: Filip Vilhelmsson
Tekniker: Julia Friberg
Musik: Erik Christoffersen
Konsult: Martin Forsberg and Dalija Acin Thelander
Foto and video dokumentation: AdeY
Grafisk design och PR: Anna Paulnitz
Administration: Jens Christian Jensen
Producent: Sofia Wickman
Samproduktion: MYKA och
Dansstationen’s Touring Company