Malmöfestivalen! THE FUTURE IS FEMALE – Vogue Ball

Datum: 11 augusti
Tid:
17 – 23, kom i tid för god sikt!
Fri entré

Missa inte denna kväll som med solidaritet och styrka hyllar femininitet,  jämlikhet och empowerment!

Anna Ninja Näsström och Bianca Ninja Traum, medlemmar från The Iconic House of Ninja, Swedish chapter, presenterar ”THE FUTURE IS FEMALE” Ball.

Dansstilen vogue växte fram på 80-talet i Harlem, New York, och utvecklades av unga män som inte tillhörde den vita heterosexuella normen. Med en längtan bort från förtryck och fördomar skapades en undergroundscen där människor kunde leva öppet oavsett sexuell läggning, könsidentitet, könsuttryck och etnicitet. Ballrooms blev samlingsplatsen där man dansade och tävlade i alla möjliga kategorier, som kom att bli en subkultur länkad till idéer om mode, lyx, social- och ekonomisk rörlighet.

Missa inte denna internationella danstävling som med solidaritet och styrka hyllar femininitet, jämlikhet och empowerment!

Entusiaster från hela Europa kommer att samlas på Palladium samlas för att genom dans, mode och rätt attityd, tävla i olika kategorier och imponera på domare och publik. Med Jack Mizrahi som MC och internationella vogue-legender i domarpanelen blir detta en oförglömlig sommarkväll under Malmöfestivalen 2017!