fbpx

Dansstationen söker marknadsförare på heltid från och med 1 oktober

Dansstationen är Skånes gästspelsscen för samtida dans, med hemvist på Palladium, en scen för dans och musik mitt i Malmö som vi delar med Musik i Syd och som firar jubileum 2020.

Som marknadsförare på Dansstationen är du ansvarig för marknadsföringen i alla led från att formulera marknadsstrategier till det praktiska utförandet. Arbetsuppgifterna är i huvudsak publik- och marknadsinsatser för 10-12 gästspel per säsong, egenproduktioner och kringarrangemang på Palladium, med tonvikt på PR, utveckling av vårt varumärke, texter, hemsida och sociala medier.

Dansstationen är en ideell förening med stöd från stat, kommun och region – en liten arbetsplats där det är viktigt att du blir en i teamet, kan arbeta självständigt och har eget budgetansvar i dialog. Publikarbete, ansvar för biljettförsäljning, produktion och publicering i tryckta och digitala kanaler ingår i ansvarsområdet.

Utbildning/erfarenhet: Vi söker dig med utbildning och/eller arbetserfarenhet inom kommunikation och marknadsföring, gärna med kunskap om scenkonst och samtida dans. Med god kommunikativ förmåga i tal och skrift. och god förmåga att prioritera. Du är kreativ, utåtriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i Adobe-programmen InDesign och Photoshop, är van vid att publicera i sociala medier och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i WordPress.

Om oss
Dansstationen är Sveriges största fria gästspelsscen för samtida dans och mycket mer än så! Vi brinner för dansen. Dit den samtida dansen rör sig rör sig också vi. Just nu är det ofta i ett landskap av gränsöverskridande uttryck där dans, performance och teater möts. Vårt mål är att visa aktuell och utmanande dans för alla åldrar, utifrån diskussioner om kropp, genus, sexualitet, identitet, delaktighet, utanförskap och andra teman som den samtida dansen behandlar.

Dansstationens verksamhet består av tre delar: svenska och internationella dansgästspel på Palladium i Malmö, Turnékompaniets egenproduktioner för ung publik på turné i Sverige och utomlands, samt vår regionala barn- och ungdomsfestival Salto!. Genom våra gästspel, Salto!s förmedlande arbete och turnékompaniets repertoar blir vi en kulturgaranti för att 50% av Skånes barn och unga får se en dansföreställning eller flera under sina skolår! Det är vi mycket stolta över!

Vårt kontor och vår hemmascen finns sedan 2004 i fantastiska lokaler på Palladium mitt i centrala Malmö, ett unikt hus för både dans och musik.

Villkor:Tjänsten är på heltid från 1 oktober, med möjlighet till fast tjänst efter inledande projekt/provanställning. Överlämning sker i september månad och kvälls- och helgarbete förekommer. Lön efter ålder och erfarenhet i linje med kollektivavtal inom fri scenkonst.

Sänd din ansökan med cv, bild och personligt brev före 30/8 till:

info@dansstationen.nu