fbpx

2-3 nov: Give it some time – Heilborn & Ampe

Datum: 2 november
Tid: kl 19.30

Datum: 3 november
Tid: kl 18.00

Ord.biljettpris: 160:-
Stödmedlem: 120:-
Student/Pensionär/Under 26 år: 80:-

Under höstens visningar på Dansstationen kommer vi att ha en sittning anpassad till COVID-19. Vi har för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning och har en placering med rekommenderad fri yta per person.

Ett långsam kollision mellan belgiske dansaren/koreografen Pieter Ampe och svenska koreografen/filmaren Gunilla Heilborn.

Pieter började dansa på familjefester som barn. Gunilla på tonårsdiskoteket Bobbadilla i Stockholm. Pieter känner sig rastlös, upptagen av kamp, intimitet och sexuell utforskning. Gunilla är besatt av att läsa, vandra och allt som rör Ryssland. Pieter använder sitt eget liv, kärlek och kamp som bas för sitt konstnärliga arbete. Gunilla har alltid föredragit att använda sig av externa källor som inspiration för sina projekt.

Nu möts Pieter och Gunilla på scenen i en föreställning som utgår från dem själva, men som med största sannolikhet också kommer att handla om vänlighet, gamla målningar, åldrande, känslan av misslyckande och det omöjliga begreppet tid.

CREDITS
Av och med: Pieter Ampe och Gunilla Heilborn
Kläder: Katarina Wiklund
Sångcoach: Jakob Ampe
Ljusdesign: Johan Sundén
Bild: Tida Bradshaw

Med stöd av: Kulturrådet, Konstnärsnämndens Internationella dansprogram, Kulturförvaltningen Stockholm Stad
Samproducent: Norrlandsoperan Umeå, Fabrik Potsdam, Berlin
Tack till: MDT Stockholm, Space for Contemporary Dance and Performance i Sofia och CAMPO i Gent för residens

Turnerar med Dansnät Sverige hösten 2020